De Professionals

We vinden het fijn om met de leerlingen van groep 2,3, 4 te werken.

Via bewegen, creatieve opdrachten, ondersteunende woorden bij de

opdrachten zullen de kinderen meer inzicht krijgen in hun eigen kracht en waarde. We willen aan de basis staan van deze prachtige, jonge kinderen en hun bewustwording voor zichzelf, de ander en het leven.

-Ons mooiste vorm kunnen we aanbieden in een lessenreeks van 7 lessen met een ruimte van 2 weken er tussen.

-Alle lessen zijn volledig op de groep en de kinderen afgestemd.

-De kinderen krijgen huiswerkopdrachten mee naar huis om samen met de opvoeders en de rest van het gezin te doen. Daarmee betrekken we de ouders ook bij de lessen.

 

 

-De ouders mogen, indien gewenst, een les bijwonen.

De kinderen

Voor u bieden we prachtige pakketten aan van 1 dag of meerdere dagen.

Een kennismaking met onze manier van werken. Wat we uit willen dragen en ons gedachtegoed. Op de dag ga je zelf ervaren wat het onderbewustzijn is en hoe we dit via creatieve opdrachten hoorbaar en zichtbaar maken. De ondersteunende woorden waarmee we de werken duiden en uitleg geven zullen inzicht geven om de eigen basis te versterken.

Het werkt door in de lagen binnen jezelf maar het werkt ook door naar de kinderen toe. Hoe steviger en stabieler je basis des te meer ruimte er zal zijn voor een gezonde interactie met het kind.

 

Opvoeder en kind

Deze vorm wordt aangeboden in een serie van 7 lessen met een ruimte van 2 weken er tussen.

De les duurt ongeveer 2 tot 2,5 uur.

Deze vorm maakt het mogelijk dat opvoeder en kind naast elkaar en met elkaar creatieve werken krijgen om te maken. De gesprekken die voortkomen uit de werken zullen bijdragen tot meer inzicht in elkaar en een verdieping in de onderlinge band.